دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: در شرایط سالم، مغز اطلاعات را از اعصاب محیطی دریافت می‌کند و شما قادر به حرکت دادن ماهیچه‌ها، تشخیص درد و ... هستید.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از آوای سلامت ،حدود ۲۰ میلیون آمریکایی مبتلا به آسیب اعصاب محیطی یا نوروپاتی هستند و دیابت مقصر شماره یک ابتلا به آن است. علل دیگر شامل افزایش سن، کمبود ویتامین، قرار گرفتن در معرض مواد سمی از جمله الکل، داروهای ضد سرطان، عفونت، اختلالات خود ایمنی مانند هپاتیت سی، دیفتری، اچ آی وی، آرتریت روماتوئید، سندرم گیلن باره، و ... است.

آسیب‌های عصبی به طور کلی به آهستگی پیشرفت می‌کنند و شما می‌توانید قبل از وخیم شدن علائم، جلوی پیشرفت این بیماری را بگیرید. شما باید فورا به پزشک مراجعه کنید اگر هر کدام از علائم زیر بروز کرد:

  • سردرد: نورالژی اکسی پیتال به نوعی سردرد که در آن اعصاب پس سری یا اکسی پیتال درگیرند گفته می‌شود و نام‌های دیگر آن سردرد میگرنی یا سردرد گردنی است. بر اساس تعریف انجمن بین‌المللی سردرد، این نوع سردرد، سردرد حمله‌ای، تیز و مانند احساس برق گرفتگی در محدوده اعصاب پس سری کوچک و بزرگ است و اغلب در لمس ناحیه پس سری حس ناخوشایند ایجاد می‌کند با بلوک عصب مربوطه درد کاهش می‌یابد.
  • تعریق: تعریق بیش از حد یا خیلی کم می‌تواند ناشی از در معرض خطر بودن اعصابی باشد که اطلاعات را از مغز به غدد می‌فرستند. پزشک ممکن است برای اندازه گیری تعریق یا ضربان قلب، اقدام به تجویز آزمایش کند.
  • احساس بی حسی و سوزن سوزن شدن: افراد مبتلا به نوروپاتی اغلب سوزن سوزن شدن یا احساس سوزش در دست‌ها و پاها را توصیف می‌کنند. شروع تدریجی بی‌حسی و سوزن سوزن شدن در پا یا دست می‌تواند به بازوها گسترش یابد.
  • ضعف عضلانی یا فلج: اگر اعصاب حرکتی توسط نوروپاتی درگیر شده باشد علائم ممکن است شامل: ضعف عضلانی یا فلج باشد. این علائم البته می‌تواند نشان دهنده مشکلات اساسی دیگری از قبیل سکته مغزی باشد که نیاز به توجه فوری دارد.
  • درد عصب سیاتیک: درد ثابت تیز، همراه با احساس سوزن سوزن شدن در پشت که به پا نیز کشیده می‌شود، می‌تواند به این معنی باشد که عصب سیاتیک به خاطر تضعیف یا فرسودگی دیسک در ستون فقرات، دچار فشردگی شده است.
  • تکرر ادرار: اعصاب آسیب دیده می‌توانند به مثانه پیام معیوب ارسال کنند و همراه با علائمی از قبیل مشکلات ادراری، تکرر، فوریت در ادرار کردن، شب ادراری، بی‌اختیاری، تردید در ادرار کردن، جریان ادرار ضعیف، احتباس ادرار باشند.

منبع:prevention

کد خبر 385858

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha